La direcció de la CSMS no va assistir a la primera reunió de seguiment de l’Hospital Socio Sanitari de Lloret

Amb la cessió de la gestió del centre soci sanitari de Lloret de Mar a la Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS), es va decidir crear una comissió municipal de seguiment per controlar el bon funcionament d’aquest centre.

Segons un comunicat d’ICV-EUiA de Lloret de Mar, ahir dimarts es va celebrar la primera reunió d’aquesta comissió, a la que estaven convocats tots els partits polítics amb representació municipal, el síndic del ciutadà, la direcció de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva i l’alcalde de la ciutat, que va ser qui va tramitar la convocatòria.

L’objectiu de la reunió no era cap altre que el donar solució a les reiterades queixes per la mala qualitat del menjar i reparar les deficiències a les instal·lacions del centre. Doncs bé, a aquesta reunió no va assistir la direcció de la Corporació, en un clar gest de menyspreu als ciutadans de la nostra població, als familiars i a les persones allà ingressades, als treballadors del centre i una deslleialtat institucional i mancada de respecte envers l’alcalde de Lloret de Mar.

Una vegada més assistim a un nou despropòsit per part de la direcció de la Corporació, a qui, novament, exigim la seva immediata dimissió.