Campanya contra la prolongació de la C-32 durant la Marxa de les Ermites de Lloret

Plataforma Aturem la C-32

Plataforma Aturem la C-32

Aquest diumenge 3 d’abril, durant la marxa de les Ermites de Lloret i a l’altura del monument de l’Àngel, un dels pulmons verds per on passaria la prolongació de l’autopista C-32, la Plataforma Aturem l’Autopista C-32 ha realitzat una acció reivindicativa.

Pataforma Aturem la C-32

Pataforma Aturem la C-32

L’objectiu ha estat fomentar la participació ciutadana a les consultes populars que se celebraran el proper 17 d’abril a Blanes i Lloret sobre aquest controvertit projecte.

Per aquesta raó, i aprofitant la participació en aquesta marxa de prop de 1.000 persones, s’ha informat i convidat a tota la gent amb domicili a Lloret i Blanes a participar a les consultes que es realitzaran a tots dos municipis.

En aquest sentit, s’han habilitat 8 punts de votació a Blanes i 4 a Lloret, amb diferents meses electorals on els ciutadans es podran expressar votant a favor o en contra del projecte. Els votants hauran de ser majors de 16 anys i amb domicili al poble de votació.

Aquests quatre punt de votació a Lloret seran: El Puntet, El Puntet de Fenals, el Centre Cívic El Rieral i la Biblioteca Municipal.

Mentre que a Blanes seran: l’Ajuntament de Blanes, els locals socials de la Plantera, Mas Enlaire, Mas Florit, Ca la Guidó, Mas Borinot, Mas Moixa i l’Escola Pinya de Rosa.

L’horari de votació serà de 10h a 20h i es podrà anar a votar a qualsevol dels llocs habilitats.