L’únic regidor del PPC a Lloret es dóna de baixa del partit

Enric Martínez

Enric Martínez

Enric Martínez, l’únic regidor del Partit Popular de Catalunya (PPC) a Lloret de Mar, es va donar de baixa del partit a principis d’aquest mes per «l’immobilisme del partit davant dels casos de corrupció».

En declaracions a l’emissora municial Nova Ràdio Lloret, Martínez, va assegurar que, juntament amb ell, havien plegat bona part de la junta local del PP de ‪Lloret‬ de Mar, també amb la intenció de deixar la militància.

Martínez mantindrà el càrrec de regidor a l’Ajuntament, amb la qual cosa al proper plenari passarà a ser regidor no adscrit (l’únic que hi haurà en aquests moments). Per tant, el PP deixarà de tenir representació municipal a Lloret.

Cal afegir que en deixar el PP -després de 12 anys de militància-, Martínez renuncia també al càrrec d’assessor de la subdelegació del govern a Girona en matèries de seguretat i relacions amb les Administracions Locals.

El president del PP de Girona, Enric Millo, va manifestar en relació a l’anunci del regidor lloretenc de deixar el PP que «lamentem aquesta decisió que respectem però no en compartim els motius i molt menys l’apropiació indeguda que vol fer del càrrec de regidor».

En un comunicat, Millo va expressar que «no s’obliga a ningú a militar al PP, ara bé, aquells qui gràcies a aquest tenen un càrrec públic si decideixen marxar que ho facin amb totes les seves conseqüències i no intentin en nom de la dignitat i la honestedat aprofitar-se’n quedant-se en un càrrec perquè això no en té res ni d’honest ni de digne, més aviat tot el contrari». Per això, demana a Enric Martínez que sigui ‘responsable’ i retorni l’acta al partit.