L’Ajuntament de Sant Hilari millora diversos espais del nucli urbà

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm està duent a terme la millora de diversos espais del municipi, segons ha informat el regidor d’Obres i Serveis, Joan Xandri. Des del passat mes de juny, el nou equip de govern (Convergència i Unió) ha realitzat “petites actuacions” que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida dels veïns de Sant Hilari.

Entre les actuacions que ja s’han dut a terme hi ha el canvi de l’enllumenat de davant del Bar Club. En el transcurs d’aquests dies en què s’ha fet el canvi de faroles també s’ha pintat el sortidor de la plaça Moragues.

D’altra banda, una altra de les actuacions que s’ha fet és reordenar de l’aparcament de can Rovira. L’actuació ha consistit en adaptar aquesta zona d’aparcament a les necessitats actuals de la població. D’aquesta manera, la zona blava que, fins fa poc era existent a tot l’aparcament, s’ha reduït a la meitat, ha explicat el regidor d’Obres i Serveis, Joan Xandri. En aquest sentit, Xandri ha assegurat que “era necessari perquè aquest aparcament havia d’adaptar-se a les necessitats de Sant Hilari”.

A la zona de l’Espelma s’ha arreglat l’entorn de l’aparcament i s’han posat els contenidors en un lloc més discret. D’aquesta manera, la imatge d’aquesta zona millora considerablement.

També s’han millorat altres espais com la plaça del Mil·lenari i s’ha fet el manteniment dels gronxadors de la plaça Gravolosa, entre altres com la poda dels arbres de la plaça Gran de la Placeta.

 

El regidor d’Obres i Serveis, però, ha assegurat que la llista és molt llarga perquè “la millora és continua i diària”. En aquest punt, Xandri ha instat també a que aquells veïns que detectin qualsevol anomalia ó millora que es posin en contacte amb l’Ajuntament perquè puguin solucionar-ho el més ràpid possible.