Els 1ers Jocs Empresarials de la Selva es faran a Santa Coloma de Farners

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es farà el proper 22 d’octubre a les instal•lacions del Catalunya Tennis Resort, és potenciar la convivència, la comunicació, la cohesió i la motivació entre els treballadors de les empreses participants fent esport. Aquests jocs empresarials també pretenen promoure l’activitat esportiva com un factor positiu per la salut. Igualment, facilitaran el contacte i la relació entre empresaris i entre treballadors/es de diferents sectors motivant intercanvis de futur.

Els Jocs empresarials estant organitzats per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, ja que s’inclouen en el cicle de conferències Re)Mou que du a terme la regidoria de Desenvolupament Econòmic, l’Associació de Joves Empresaris de Girona, Indiké i el Catalunya Tennis Resort.

En l’acte de presentació dels Jocs Empresaris, l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà, ha destacat la importància d’aquesta activitat innovadora a la Selva afirmant «que Santa Coloma sigui la seu d’aquests jocs és molt important per a nosaltres ja que fan comarca afavorint el món empresarial. En els moments actuals, de grans dificultats econòmiques per a tothom, és també un bon moment per cercar recursos, fer pinya i potenciar el contacte entre empresaris».

En aquest sentit, Jordi Bellbehi, president de l’Associació de Joves Empresaris de Girona, ha manifestat que «iniciatives com aquesta les veiem molt bé des de l’Associació ja que afavoreixen la relació entre empreses potenciant sinèrgies amb gent propera. A més a més, la proposta és fantàstica ja que cultiva la filosofia de Mens sana in corpore sano a través de l’esport. Els empresaris, ara més que mai, hem de tenir el cap molt clar».

El director d’Indike, Jordi Rojas, ha explicat que «l’objectiu de la nostra consultoria és introduir el valor de la felicitat com a un element important en el funcionament de les empreses. Aquests jocs empresarials són un bon estímul en aquest sentit»

Fèlix Riba, director del Catalunya Tennis Resort, ha explicat que els Jocs Empresarials que es faran a Santa Coloma ” neixen sota el concepte de passar-ho bé, fomentant la convivència entre treballadors i empresaris. Serà una jornada de pràctica de l’esport amateur en la que també s’espera la presència de les famílies dels participants”

En aquests 1ers Jocs Empresaris es podrà participar en sis modalitats esportives: tennis, pàdel, futbol 5, tennis taula, cursa a peu i cursa BTT.