El Club Judo Nova Unió i Joan Colomé Williams, màxims guardonats en la 42a Festa de l’Esport Lloretenc 

L'alcalde jaume Dulsat amb esportistes destacats de la vila

L’alcalde jaume Dulsat amb esportistes destacats de la vila

El passat diumenge 8 de novembre, el Teatre municipal de Lloret de Mar va acollir la 42a Festa de l’Esport Lloretenc, que edició rere edició fa un reconeixement a tots aquells esportistes de la vila que en l’últim any han destacat en les seves respectives modalitats esportives.

L’edició d’engany, a la qual van assistir més de dos-cents esportistes de diferents modalitats i les seves respectives famílies, va comptar amb l’actuació musical de DJ Tillo i una exhibició de street workout, un esport nou i en auge que aprofita els espais urbans a l’aire lliure per a la pràctica esportiva. Durant el transcurs de l’acte, es van projectar dos vídeos, un d’ells gravat amb un dron, i l’altre elaborat a partir de petits talls de vídeo de diferents clubs i entitats esportives de la vila en què es poden veure els esportistes locals practicant diferents esports.

La cerimònia va guardonar un gran nombre d’esportistes individuals, així com també diferents equips de la vila, que en la temporada passada varen tenir un paper destacat en les seves respectives modalitats esportives.

Joan Colomé Williams va rebre el Premi Forjador

Joan Colomé Williams va rebre el premi Forjador

A més, l’Ajuntament també va fer un reconeixement a diferents esportistes que han destacat en les seves respectives disciplines esportives, com per exemple la jugadora d’esquaix Ona Blasco, la patinadora Maria Martínez, els atletes Jose Luís Blanco, Dani Cazalla i Àngel Mullera, les gimnastes Emma Reyes i Mireia Hernandez o l’especialista en apnea Dino Donati, entre d’altres.

Pel que fa als dos últims premis de la Festa, Joan Colomé Williams es va endur el premi Forjador de l’Esport Lloretenc, en reconeixement a la seva

llarga trajectòria en el món del taekwondo i de la formació de joves esportistes en aquesta modalitat. El premi Llevant, que reconeix la tasca de formació d’esportistes de base dels clubs o entitats esportives del municipi, se’l va endur el Club Judo Nova Unió, en reconeixement a la clara vocació docent que ha tingut aquesta entitat en la formació de joves esportistes en aquesta disciplina.