L’Ajuntament de Lloret ha recepcionat el nou teatre municipal

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

El divendres passat, l’Ajuntament de Lloret de Mar va recepcionar el nou teatre municipal. El Teatre Municipal és al parc de Can Saragossa proper a l’Hotel Monterrey i al Palau de Congressos i Gran Casino Costa Brava. Té un aforament per a 376 persones, tres sales d’assaig amb entrades independents i un escenari de 270 m2.

El teatre inicia la seva activitat el proper dissabte al vespre, a les 20.30 h, amb un concert coral organitzat per la Comunitat Polonesa de Lloret de Mar. Es tracta d’un concert on participen diferents cors d’universitats catalanes i poloneses com la
Universitat de Girona, el Cor de Cambra ARS ANIMAE de Barcelona, el Cor Educatiu de la Universitat Pedagògica de Cracòvia, el Cor de la Politècnica de Wroclaw, el Cor de la Universitat ATH de Bielsko-Biala i l’Orquesta de Cambra de Cracòvia.

Un total d’uns 200 músics del més alt nivell. En paraules d’Arseni Frigola, regidor de Cultura, “és una satisfacció que el teatre entri en funcionament amb aquest concert, organitzat per ciutadans de Lloret i amb un fort component intercultural, que fomenta l’intercanvi d’experiències entre diferents països, en aquest cas a través de la música”