Reunió entre els alcaldes de Riudellots i Caldes

L‘alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, es va reunir amb l‘alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu el passat 30 d’agost per tractar diversos temes que afecten ambdós municipis. En el transcurs d‘aquesta reunió han revisat les condicions del conveni del Centre de Serveis per a la Gent Gran de Riudellots de la Selva. Tot seguit, Balliu juntament amb Roura van visitar les instal·lacions del Centre de Dia per tal de conèixer in situ quin és el seu funcionament.

Aquesta és la primera trobada que el nou alcalde de Caldes de Malavella feia a la població de Riudellots de la Selva, des que el passat 22 de maig va guanyar les eleccions municipals. Després de la reunió mantinguda, els dos representants selvatans han valorat molt positivament la trobada i han manifestat que «la reunió ha estat molt positiva per a ambdues parts».

L‘alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, va estar acompanyat per la regidora de Benestar Social, Àngela Maria Frigolé, i l‘alcaldessa de Riudellots va comptar també amb Carme Camps, regidora de Pagesia i Medi Ambient.