La Guardia Civil demana informació sobre la construcció del parc urbà Can Xardó de Lloret

Comunicat de l’Ajuntament de Lloret de Mar en relació a la presència avui de membres de la Guardia Civil a l’Ajuntament per demanar informació sobre la construcció del parc urbà de Can Xardó.

L’Ajuntament informa:

1.  Que aquest matí, a les 10.30h, la Guàrdia Civil ha sol·licitat a l’alcalde una còpia d’un expedient del 2009 referent al projecte d’ordenació del parc urbà de Can Xardó.
2.  Que aquest expedient es trobava a l’Arxiu Municipal i que el Secretari Municipal ha acompanyat la Guàrdia Civil a buscar una còpia d’aquest expedient.
3.  Que la Guàrdia Civil no ha sol·licitat cap altre expedient.
4.  Que l’import total del projecte d’ordenació del parc urbà de Can Xardó va ascendir a 1.787.400 euros que es varen finançar amb un FEIL (Fons Estat de Inversión Local).
5.  Que en el període de presentació de pliques es varen presentar 14 empreses.
6.  Que l’Ajuntament ha mostrat, com sempre, la seva col·laboració però lamenta que s’hagi tingut constància de que vindria la Guàrdia Civil a través dels mitjans de comunicació.

Aquesta actuació de la Guàrdia Civil està relacionada amb els registres que s’han fet avui a la seu de la fundació de Convergència Democràtica, Catdem, i en quatre ajuntaments catalans: Lloret, Figueres, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès. Els agents actuen a les ordres del titular del  jutjat número 1 del Vendrell, que instrueix la presumpta corrupció a l’Ajuntament de Torredembarra.