Reunió amb els regidors de benestar social de la comarca de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Els regidors de Benestar Social de la comarca de la Selva varen participar el dijous passat, dia 30 d’abril, en una reunió amb els responsables de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Selva.

Aquesta reunió va ser la darrera d’aquest mandat i va servir perquè els responsables de Serveis Socials Bàsics i dels Serveis Socials Especialitzats, Maite Boldu i Blai Vinaixa, presentessin les memòries del 2014 als regidors de Benestar Social dels municipis selvatans.

Aquest punt de l’ordre del dia va centrar part de la intervenció dels dos responsables tècnics de serveis socials del Consell Comarcal de la Selva.

Prèviament, el responsable de serveis socials especialitzats, en Blai Vinaixa, va ser l’encarregat de fer la presentació del nou cap del Departament de Serveis a la Ciutadania, Joan Busquets, que ocupa el càrrec des de l’1 de novembre de 2014 però que no es converteix en responsable oficialment de Benestar Social fins a l’1 de gener, quan es produeix l’absorció del consorci per part del consell. En el transcurs de la seva intervenció, Joan Busquets va fer una anàlisi més general dels aspectes en què s’ha treballat durant aquests quatre primers mesos.

En la darrera part de la reunió es va generar un torn obert de precs i preguntes entre els assistents.