L’Ajuntament de Santa Coloma aposta per les xarxes socials

Aquests dies la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha posat en marxa les seves pàgines a Facebook i Twitter (@scfarners)amb l’objectiu de mantenir informat a tothom de tot allò que succeeix a la capital de la Selva. Conscient de la revolució informativa i de comunicació que representan les xarxes socials, a on s’hi troba tothom, l’Ajuntament s’ha decidit a formar part d’aquests nous canals socials per afavorir un intercanvi d’informacions, suggeriments, propostes i debat.

 

La regidora de comunicació i noves tecnologies, Cristina Trias, manifesta que «informar, comunicar i debatre a través de les xarxes socials és multiplicar d’una manera important els actuals canals d’informació que ja disposem com la pàgina web o el butlletí municipal. Amb aquesta iniciativa posem a l’abast una eina de participació ciutadana i d’apropament al ciutadà molt viva i immediata que pensem és molt interessant per a tothom».

A partir d’ara, a través de Facebook i Twitter s’informarà a temps real de notícies d’interès com les activitats culturals, lúdiques, festives, esportives, afectacions de trànsit, farmàcies de guàrdia, les sessions plenàries de l’Ajuntament o qualsevol incidència que pugui sorgir en el dia a dia de la ciutat. A més que s’obre un canal d’intercanvi d’opinions entre l’administració local i els ciutadans.