L’Ajuntament de Lloret de Mar aprova el cartipàs aquest vespre

Avui al Ple de Lloret de Mar (20h) hi ha previst aprovar el cartipàs municipal així com les retribucions corresponents a la Corporació. L’equip de govern quedaria configurat de la següent manera:

 

Alcalde, Romà Codina i Maseras (CIU)

1r Tinent Alcalde, Josep Valls i Mendez (CIU). Delegacions en Via Pública, Obres Públiques i Urbanitzacions.

2n Tinent Alcalde, Ester Olivé i Güell (CIU). Gestió de l’àrea de Serveis Centrals, Esport i Festes.

3r Tinent Alcalde, Jordi Orobitg i Solé (ERC). Gestió de l’àrea d’Economia i Empresa (Turisme, Comerç, Mercats i Foment de l’Ocupació i Empresarial).

4rt Tinent Alcalde, Ignasi Riera i Garriga (CIU). Delegacions en Ensenyament, Platges i Medi Ambient.

5è Tinent Alcalde, Jordi Martínez i Puig (CIU). Gestió de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i Seguretat Ciutadana (Seguretat Ciutadana, Ordenació del Trànsit, Mobilitat, Planejament i Gestió Urbanística)

Regidora Idoia Saracibar i Garriga (CIU). Gestió de l’àrea de Serveis a la Persona (Salut, Serveis Socials, Habitatge Social, Cooperació, Integració i Immigració, Dona, Casal de la Gent Gran).

Regidor Arseni Frigola i Bosch (CIU). Delegacions en els departaments de Biblioteca, Museus, Patrimoni i Promoció Cultural i Serveis Econòmics.

18% menys de retribucions

En quant a les retribucions aquesta aprovació significaria una reducció de més de 85.000 euros per l’Ajuntament en quant a retribucions salarials de l’equip de govern. És a dir, un 18% menys respecte l’anterior mandat. Els tinents alcaldes passarien de 7 a 5 i només tindria dedicació exclusiva l’Alcalde de Lloret de Mar, Roma Codina i Maseras. Els tinents d’alcalde Josep Valls i Mendez, Ester Olive i Güell, Ignasi Riera i Garriga i Jordi Martínez i Puig es quedarien amb una dedicació del 80%. La regidora Idoia Saracibar Garriga seria regidora delegada amb mitja dedicació; el regidor Jordi Orobitg i Solé, tinent alcalde sense dedicació i Arseni Frigola i Bosch, regidor delegat sense dedicació.