Visita del director general per la Immigració al Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

Continuant amb les visites de treball pel territori, el director general d’Immigració de la Generalitat de Catalunya, Xavier Bosch, es va reunir aquest dijous, 9 d’abril, al matí amb el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

En el transcurs de la reunió, en la que també hi van participar les tècniques Montse Ciurana i Lali Chico, i el cap del Departament de Serveis a la Ciutadania, Joan Busquets, es va fer un repàs de totes les accions que actualment s’estan duent a terme des de serveis socials del Consell Comarcal de la Selva, a excepció dels municipis de Blanes i Lloret de Mar. D’aquesta manera, Bosch va poder conèixer de primera mà alguns dels programes que estan en marxa a la comarca.

El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, va assegurar després de la reunió que «ha estat trobada molt positiva, on hem pogut, a més de fer un repàs de totes les accions que s’estan duent en nivell comarcal, expressar les nostres necessitats i preocupacions». Aquesta reunió va servir també perquè el director general d’Immigració conegués de més a prop quina és la realitat dels pobles de la comarca.

En la jornada d’ahir, Bosch també es va reunir amb l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà i la regidora de Benestar, Caria Planiol; i també amb l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps i la regidora de Benestar Social, Margarita Solé.