L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, escollit president d’Independents de la Selva

Independents Selva

Independents de la Selva

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha estat escollit avui president del nou partit polític creat amb llistes independents de diferents municipis de la comarca de la Selva.

La resta d’integrants de la junta directiva la formen Jaume Anglada de Tots per Breda com a secretari i Francesc Nadal de Tossa Unida com a tresorer.

En l’assemblea constituent que s’ha fet aquest matí a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners hi ha participat més d’una cinquantena de persones vingudes de diferents municipis de la Selva, Tossa de Mar, Arbúcies, Breda, Santa Coloma de Farners i Maçanet de la Selva entre d’altres.

Independents Selva

Independents de la Selva

En l’acte d’aquest matí s’ha aprovat per unanimitat la declaració de principis del partit i s’ha realitzat la votació per escollir els membres de l’executiva .

En el seu parlament l’alcalde d’Arbúcies i President d’Iselva, Pere Garriga ha agraït als participants l’assistència i implicació en el projecte, afirmant que «la proposta d’Independents per la Selva pretén ser un nexe d’unió amb grups independents que treballen pel benestar del seu municipi evitant la dependència de grans partits».

En aquest aspecte ha destacat «la importància d’aconseguir sumar esforços per tenir una major representació als ens comarcals i supramunicipals». La proposta d’independents per la Selva ha tingut una molt bona acollida i s’espera la incorporació de nous grups polítics que ja compten amb representació als seus municipis.

Un dels principals objectius d’Iselva és precisament aconseguir tenir veu i representació al Consell Comarcal així com en d’altres organismes supramunicipals, ja que és en aquests ens on es prenen moltes de les decisions que afecten als 26 municipis de la comarca.