L’alcaldessa de Vilobí d’Onyar es puja el sou un 13%

En el primer ple extraordinari de la present legislatura que ha tingut lloc a Vilobí d’Onyar, el Grup Municipal Independent (GMI) ha mostrat el seu desacord en el fet que la retribució de l’alcaldessa hagi augmentat un 13% respecte el que cobrava abans de les eleccions. En concret, el sou de l’alcaldessa, Olga Guillem (CiU), ha passat de 33.600 euros l’any a 38.000. Guillem està a dedicació completa.

 

A banda d’aquesta pujada, que el GMI considera injustificada i fora de lloc en l’actual context econòmic i social, hi ha altres atribucions que aquest grup considera inadequades. Per exemple, no està d’acord amb el fet que la remuneració per assistència als òrgans col·legiats s’hagi doblat i passi a ser de 100 euros per aquells òrgans municipals i 200 euros per als supramunicipals.

Finalment, el GMI no ha estat d’acord amb el fet que l’equip de govern actual hagi decidit mantenir els plens a la una del migdia donat que dificulta l’assistència dels ciutadans, i també ha mostrat el seu rebuig a que el plen passin a celebrar-se cada tres mesos en lloc de cada dos, com fins ara.