Nou curs de Joves per l’Ocupació a Sils

Rebran 220 hores de formació / Consell Comarcal de la Selva

Rebran 220 hores de formació / Consell Comarcal de la Selva

El programa Joves per l’Ocupació ha iniciat un nou curs aquest dilluns, 2 de març, a la població de Sils amb la participació de deu joves que es formaran com a auxiliars de magatzem.

Aquests joves, amb ESO o sense ESO, rebran un total de 220 hores de formació que els permetran aprendre uns coneixements i disposar d’un certificat que els acreditarà com a auxiliars de magatzem. Aquesta coneixements seran certificats pel SOC i inclouran els certificats com el del carnet de carretoner, seguretat alimentària, preparació de comandes, organització del magatzem, logística, etc.

Un cop finalitzin la formació, aquests deu joves tindran la possibilitat d’optar a sis mesos de contractació en empreses de la comarca.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sils, Carles Taberner, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a tots els alumnes que participen en aquesta formació al Centre Cívic de Sils. A la presentació també hi ha participat la responsable d’aquesta formació del Consell Comarcal, Inés Esteve; així com també el professorat que impartirà aquesta formació.

Aquest programa, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva, està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu.