Més de 900 cotxes van participar ahir a la 7a Trobada de Clàssics dʼArbúcies

Ajuntament d'Arbúcies

Ajuntament d’Arbúcies

Els clàssics han tornat a concentrar-se aquest diumenge a Arbúcies a la 7a edició dels Clàssics Montseny Guilleries i han superat totes les expectatives, ja que hi ha participat més de 900 vehicles, 150 cotxes més que en lʼedició de lʼany passat.

Els carrers i places dʼArbúcies han quedat envaïts per tota mena de vehicles clàssics, ja que segons han explicat des de lʼorganització, tant la secció de ral·li mítics com la de Seat 600 sʼhan omplert, a banda de la resta de cotxes clàssics que sʼhan pogut veure durant tot el diumenge al matí al carrer Camprodon, la placeta de Can Reus, Can Cassó, passeig de Palacagüina, pati de lʼIES Montsoriu i escola Doctor Carulla, avinguda dels Països Catalans i passeig Doctor Carulla.

Molts espais, però tots ells plens de clàssics i de curiosos del motor que no sʼhan volgut perdre aquesta cita anual a Arbúcies. En aquest sentit, el president de lʼassociació Clàssics Montseny Guilleries, David Batlle, ha explicat que han assistit entre 2000 i 3000 visitants a la trobada, ja que els pàrquings habilitats sʼhan quedat petits. Batlle també ha assenyalat que enguany ˮla situació ha estat més fluïda i la gent està molt contenta pel funcionamentˮ.

En aquest setena edició, lʼorganització esperava sobrepassar els 750 inscrits que hi va haver lʼany passat, però sʼhan superat amb escreix. ˮHem tornat a multiplicar lʼassistènciaˮ ha assegurat Batlle i ha afegit que ˮquan portes tres edicions sorprèn, però quan en portes sis i vas veient la resposta de la gent a les xarxes socials i tots els correus que tʼarriben, veus que la trobada tornarà a ser un èxit un any mésˮ.

La Trobada de Clàssics Montseny Guilleries sʼha convertit en una cita ineludible de cada any per aquestes dates. El nombre de vehicles participants va en augment a cada edició, com també el gran nombre dʼarbuciencs i visitants que passegen entre els clàssics. Enguany, a lʼentrada de lʼescola Doctor Carulla també sʼhi han pogut veure motos clàssiques i, a lʼHotel Montsoliu diferents bicicletes retros.