L’Ajuntament de Caldes de Malavella fa una crida per recolir fotos històriques

Santuari de Sant Maurici

Santuari de Sant Maurici

L’Ajuntament de Caldes de Malavella està preparant l’edició d’un llibre de prop de 900 pàgines que recollirà fotos històriques de Caldes de Malavella, des de finals del segle XIX fins a l’any 1975.

Per fer-ho, us demanem la vostra col·laboració i que aporteu fotos antigues d’interès. El llibre es lliurarà per fascicles setmanals durant un any i tractarà temes variats com són oficis, feines del camp, festes, tradicions, arquitectura, transports, entitats, indústria… Si teniu imatges històriques d’interès us demanem que les porteu a Cal Ferrer de la Plaça. S’escanejaran perquè formin part de l’arxiu municipal i al cap de dues setmanes us tornaran les fotos originals.

Ajuntament de Caldes

Ajuntament de Caldes

L’obra serà una coedició entre l’Ajuntament de Caldes de Malavella i l’editorial Efadós. Per a més informació, contacteu amb l’Àrea de Cultura a Cal Ferrer de la plaça (972 47 00 05, extensió 8 / cultura@caldesdemalavella.cat) o bé amb Flavia B. Freire (619 851 528), la documentalista caldenca i col·laboradora de l’Aquae que s’encarregarà de l’elaboració del llibre.

Per a més inforamció, podeu descarregar-vos el següent document que explica més detalladament la iniciativa