Onzena edició de la Firal del Pa amb Tomàquet a Santa Coloma de Farners

La Fira es fa aquest diumenge 5 de juny al Parc de Sant Salvador de la capital de la Selva. L’objectiu és homenatjar l’àpat més popular de Catalunya: el pa amb tomàquet i, al mateix temps, promocionar els productes gastronòmics locals. Durant tot el dia hi trobarem una fira d’artesania, d’alimentació i degustació de productes colomencs com els embotits, la carn a la brasa, les amanides,  les mongetes i el pa.

El Parc de Sant Salvador acollirà durant tot el dia un variat ventall d’activitats adreçades a tots els públics i també es vol aprofitar el gran nombres de persones que visitaran la fira per tal de fer una recollida voluntària de sang.

Activitats

– A partir de les 10 del matí, gran festival de castells inflables. A més, rocòdrom i ludoteca gegant.

– A les 11 del matí, Cercavila de gegants amb els Geganters de Santa Coloma

– A les 12 del migdia, sardanes a càrrec de la Cobla de EMM Josep Carbó i EM de Cassà de la Selva i Concert del COMBO JAZZ de l’EMM Josep Carbó

– A les 6 de la tarda, espectacle d’animació infantil amb «Viri virom trio: tres ballen si dos poden». Ho organitza Sol solet-Rialles. (En cas de pluja l’animació infantil es farà al poliesportiu La Nòria).

– A les 7 de la tarda, cantada d’havaneres.

-Exposició de fauna exòtica i domèstica: iguanes, tortugues, fures, pugones, conills porquins, hervos, lloros, gossos igats… a càrrec de la protectora d’animals «Gaia Exòtics».