Presentació a Sant Coloma de Farners de Joan Martí com alcaldable d’ERC

Joan Martí

Joan Martí

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, va presentar el passat dissabte l’alcaldable d’ERC a Santa Coloma de Farners, Joan Martí, a l’Auditori del municipi. L’acte estava emmarcat en la campanya «Vull ser lliure. Vull un nou país».

Joan Martí, que és regidor a l’Ajuntament, va destacar en el seu discurs «la ferma creença en el treball en equip, ja que un ajuntament necessita una bona orquestra, no un home-orquestra». A més a més, va explicar que el projecte d’Esquerra a Santa Coloma de Farners és aglutinar idees i persones, amb un programa per a la ciutat que es farà amb aportacions de tots i des de la proximitat amb la gent.

Va posar d’exemple la campanya permanent d’Esquerra «ERC a prop del teu barri», que ha servit aquests anys per portar a l’Ajuntament petits temes de carrers o de barris, però que eren grans temes que preocupen a la gent d’aquelles zones.

L’alcaldable va explicar que «tot ho hem de fer des de la coherència. Vam ser coherents optant per una oposició constructiva en aquest mandat, en creure que a Santa Coloma li convenia un canvi d’alcalde fa quatre anys’. ‘La voluntat d’ERC és que aquest canvi sigui possible l’any vinent i treballarem perquè això serveixi per portar els valors republicans a l’ajuntament amb un alcalde d’ERC».

Per la seva banda, el diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, va parlar del moment històric que estem vivint, i que estem més a prop que mai de crear un nou país. «El 9 de novembre tot el món ens espera, només cal que ens presentem als col·legis electorals pacíficament i que decidim el nostre futur democràticament».