L’Ajuntament de Vidreres crea un banc d’instruments musicals a l’Escola de Música Municipal

instrument_musicalL’ajuntament de Vidreres realitza una compra d’instruments musicals per tenir un fons a disposició dels alumnes d’iniciació a l’Escola Municipal de Música. D’aquesta manera l’Ajuntament posa en mans dels alumnes novells una àmplia oferta d’instruments per tal de potenciar la iniciació als estudis musicals.

Amb aquesta iniciativa de l’Ajuntament, s’espera que la despesa inicial de la compra d’un instrument per part dels pares no sigui cap impossibilitat per el tast de la música per part dels fills. A més a més, un cop finalitzat aquest període inicial els pares tindran la possibilitat del lloguer dels instruments o l’opció de compra.

Segons paraules del regidor de cultura, Francesc Baltrons “és una gran opció per impulsar i potenciar l’escola de música de Vidreres, sobretot per als més petits que podran gaudir d’instruments per tal de fer el tastet musical que es fa als alumnes de P5”.

Així, l’Ajuntament de Vidreres ha comprat els instruments que es detallen:

– 1 Violí PRIMO 1/2
– 1 Violí Kreutzer 3/4
– 1 Cello Kreutzer 1/2
– 1 Flauta Travessera TM76 dos caps
– 1 Clarinet TM 76
– 1 Trombó de vares TBT Sullivan
– 1 Trompeta TM 76
– 1 Saxo Tenor TM76
– 1 Saxo Alt TM76
– 1 Saxo Soprà Curb TM76

No obstant, aquesta campanya es considera un punt de partida que vol aconseguir la col·laboració de la ciutadania. Arrel de la iniciativa d’un pare d’una ex-alumna que va regalar l’instrument de la seva filla al banc de l’escola, s’ha obert la possibilitat de donació d’instruments a aquest nou banc municipal per part de veïns vidrerencs, i així completar l’aportació realitzada pel consistori. Si aquest és el vostre cas, o coneixeu algú que pugui col·laborar, poseu-vos en contacte amb el Centre Cívic de Vidreres.