Caldes de Malavella proporciona aigua potable a Vidreres

Foto: Ajuntament de Caldes de Malavella

Foto: Ajuntament de Caldes de Malavella

L’Ajuntament de Caldes proporcionarà aigua a Vidreres durant 3 mesos prorrogables a 3 més perquè el municipi veí pugui garantir el subministrament a les urbanitzacions d’Aiguaviva Park, Terrafortuna, la Goba i Puigventós, que han patit talls d’aigua durant aquest estiu.

La connexió que fa uns pocs anys va fer Caldes amb la canonada del Pasteral permetrà que el nostre municipi pugui subministrar l’aigua a Vidreres com un abonat més, amb un màxim de 800 metres cúbics al dia. L’acord entre els dos ajuntaments és provisional mentre Vidreres busca una solució definitiva i no suposa cap risc per al subministrament d’aigua de Caldes ja que bona part de la que consumeix el nostre municipi prové dels pous propis.

A més, el cabal de què pot disposar Caldes permet fer ús d’aigua per a ús propi i subministrar-ne també a les urbanitzacions de Vidreres. L’aigua provinent de la canonada del Pasteral es fa servir a Caldes per rebaixar els nivells de minerals com l’arsènic i el fluor i per garantir l’aigua durant els mesos d’estiu.