Unes 150 persones participen a l’acte de presentació de la candidatura de CiU a Santa Coloma de Farners

Unes 150 persones van assistir el passat 14 d’abril a l’acte de presentació de la candidatura de CiU a Santa Coloma encapçalada per Antoni Solà, que ha tingut lloc al cercle Jove d’aquesta població. La candidatura de CiU de Santa Coloma combina l’experiència i la trajectòria del cap de llista, Antoni Solà, i de l’actual tinent d’alcalde, Josep Cullell, amb la incorporació de cares noves com la Carina Planiol, en David Julià, la Cristina Trias i en Carles Roca, en els primers sis llocs de la llista.  A la llista segueixen els actuals regidors Joan Cufí, Josep Lluís Pérez i Montse Codina respectivament.

 

Després d’una presentació dels projectes realitzats durant aquests darrers quatre anys mitjançant una projecció, els candidats a regidor a l’alcaldia de Santa Coloma van donar-se a conèixer amb una breu presentació on van exposar els motius pels quals havien pres la decisió de formar part de la candidatura de CiU.

La segona part de l’acte va ser el torn de l’alcaldable per Convergència i Unió, Antoni Solà, qui es presenta com a cap de llista per cinquena vegada consecutiva. En els transcurs del seu parlament, Solà va fer un repàs molt positiu del seu mandat. La difícil situació econòmica era un punt obligat a tractar, com passa en tots els municipis. Amb tot però, Solà va parlar de projectes endegats com ara el de prevenció de drogodependència i les obres al geriàtric, projectes que també corresponen a la regidoria de benestar social.

La seva intervenció va servir també per parlar de l’obertura de la piscina coberta, que va qualificar de “tema estel·lar” d’aquest mandat. Així mateix, va fer especial èmfasi a la Casa de la Paraula, l’Auditori, que s’obrirà el mes vinent, i l’Arxiu Comarcal, entre altres projectes. Pel que fa a urbanisme, va destacar també que el FEIL ha permès rehabilitar diversos carrers del nucli urbà de la ciutat.

Pel que respecte el pacte que han tingut en aquests darrers quatre anys, Solà va valorar  positivament el govern “tripartit” de l’Ajuntament, i va assegurar que el futur de Santa Coloma “està ben planificat” i es treballa en més equipaments a dos i quatre anys vista. Per Solà, el pacte ha permès que aquests nous equipaments que ja estaven projectats de l’anterior govern es convertissin en una realitat durant aquesta legislatura.

L’alcaldable per Convergència i Unió va cloure el seu parlament dedicant unes paraules a cada una de les noves incorporacions de la seva llista, així com també agraint la feina feta a tots els regidors que han treballat al seu costat en aquests darrers quatre anys.

La llista de CiU a Santa Coloma: Antoni Solà, Josep Cullell, Carina Planiol, Cristina Trias, David Julià, Carles Roca, Joan Cufí, Josep Lluís Pérez, Montse Codina, Laura Forroy, Josep Tarrés, Pere Carbonell, Albert Boadas, Juana Maria Garrido, Maria Dolça Iglesias, Pere Casadevall, Pili Valls, Carles Puig, Mariona Torra, Josep Planiol, Josep Maria Puig, Pilar Solé, Josep Maria Campasol, Raquel Mora i Albert Bové.