El Consell Comarcal de la Selva estrena nou web

Capçalera de www.selva.cat

Capçalera de www.selva.cat

El Consell Comarcal de la Selva ha posat en funcionament el nou portal web www.selva.cat ahir dimarts 1 de juliol. Des de fa uns mesos, des de l’Àrea de Noves Tecnologies i l’Àrea de Comunicació, amb la col•laboració de tots els departaments de l’ens comarcal, s’estava treballant en la millora de la pàgina web.

Aquest nou portal web corporatiu és molt més dinàmic i funcional i neix amb l’objectiu d’oferir un millor servei i accés a la informació tant als ciutadans i ciutadanes de la Selva com als 26 ajuntaments que en formen part.

D’una banda, el nou disseny aposta per una línia molt neta i clara, que facilita la navegació i la llegibilitat dels continguts. De l’altra, s’ha actualitzat i reordenat la informació disponible, millorant-ne els aspectes interactius i fent més propers i intuïtius els serveis i tràmits que l’ens presta en línia.

El conseller de Noves Tecnologies del Consell Comarcal de la Selva, Josep Maria Bagot, ha explicat: “La seu electrònica, de fàcil accés des de la pàgina principal, és una de les novetats més destacades“. Així, Bagot ha incidit en el fet que “amb la posada en marxa d’aquesta seu electrònica podem dir que el Consell Comarcal comença el camí de convertir-se en una administració sense papers”. En aquesta línia, ha assenyalat que s’han intentat acomplir el màxim la llei de transparència que s’estableix per portals web.

Entre els aspectes que ha destacat del nou portal web, el conseller de Noves Tecnologies també ha exposat que un dels apartats que s’ha cuidat més a l’hora d’ordenar la informació és la pestanya de serveis. Aquest desplegable està dirigit als usuaris i s’ha fet pensant únicament i exclusivament en ells. Per això, en aquest espai els usuaris hi trobaran d’una manera molt senzilla i ordenada tots aquells serveis que es presten des de l’ens comarcal.

També té un pes important l’espai d’actualitat: molt més visible, amb notícies sobre l’activitat diària del Consell Comarcal de la Selva actualitzades de forma constant, i una presentació dels serveis totalment renovada. Un altre dels aspectes pels quals ha apostat aquest nou web són les xarxes socials del Consell Comarcal, que també s’han integrat al nou web, amb enllaços al Twitter, al Facebook i al canal Youtube.

La posada en marxa del nou web del Consell Comarcal de la Selva respon a la voluntat del Consell Comarcal de treballar per potenciar la comunicació de la institució en tres sentits diferents: interna, envers els ajuntaments i per a la ciutadania. Al llarg del darrer any i mig ja s’han posat en marxa diverses eines que es complementen ara amb la renovació total del web.