El Lloret Formula Weekend acull aquest cap de setmana antics vehicles del Campionat del Mon de Fórmula 1

Benetton B192 de M. Schumacher

Benetton B192 de M. Schumacher

Lloret de Mar s’ha bolcat plenament en el Gran Premi Pirelli de Fórmula 1 que es disputa el proper cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. Un dels principals plats forts que oferirà és una exhibició pel passeig de Lloret dels monoplaces que varen ser conduïts per Senna, Schumacher i de la Rosa entre altres.

Camel Lotus 102

Camel Lotus 102

Es tracta, per tant, d’una oportunitat única per veure circular els models Arrows21, Benetton B192, Camel Lotus 102, Toleman TG 184, que varen portar aquests pilots a les primers posicions de diferents competicions. Entre els millors resultats d’aquests vehicles hi ha el primer lloc de Shumacher al Gran Premi de Bèlgica el 1992 amb el Benetton B192 o el segon lloc que Senna va aconseguir pilotant el Tolemann TG184 l’any 1984 al Gran Premi de Mònaco.

Les exhibicions previstes seran el divendres i el dissabte a les 18h i el diumenge a les 11h amb una duració aproximada d’una hora.

A banda, durant tot el cap de setmana, hi haurà múltiples activitats relacionades amb el món del motor a la plaça de Pere Torrent i un village ubicat al passeig de Jacint Verdaguer, a més d’un macroconcert dissabte amb un espectacle de mapping. I el divendres dia 9 es celebra un dels esdeveniments destacats d’aquest cap de setmana, la Lloret Night Shopping, amb desfilades de moda i actuacions musicals en directe a diversos indrets del centre de la vila.

Recentment l’Ajuntament de Lloret de Mar ha signat un conveni amb el circuit de Barcelona-Catalunya per potenciar ambdós esdeveniments a través d’accions de promoció i comercialització conjuntes com visites comercials, publitrameses a operadors turístics, inclusió de la imatge en suports publicitaris i la visibilitat que ofereix la vinculació a una prova d’aquest prestigi internacional.

L’any passat Lloret de Mar va tenir prop de 2.000 persones allotjades que tenien com a motivació de viatge el Gran Premi Pirelli de Fórmula 1.