El candidat socialista a l’alcaldia de Lloret aposta per fer un replantejament de la mobilitat

L’alcaldable pel PSC de Lloret de Mar, Joan Bernat Pané, aposta per fer un replantejament de les reformes en termes de mobilitat que ha estat portant a terme l’actual equip de govern al municipi. Bernat critica tant la improvisació de les mesures portades a terme obeïnt a terminis electorals o de cobrament de subvencions, com la poca sensibilitat a l’hora d’aplicar l’element corrector del territori abans de portar a terme una política amb un impacte d’aquest tipus.

Els darrers canvis en termes de mobilitat a l’Avinguda Just Marlés amb la voluntat de valorar i dinamitzar aquest espai esgrimits pel regidor de Medi Ambient Ignasi Riera (CiU) només han aconseguit crispar els ànims de molts lloretencs què veuen com la seva opinió no ha estat escoltada per l’equip de govern i els seus comerços en reben les consequències dia rere dia.

El principal atractiu de Lloret és la seva platja i la seva costa i no les obres faraóniques què ens deixarà com a llegat l’actual equip de govern, per tant la lògica ens diu que el sentit de circulació havia d’haver estat a inversa o respectar el doble sentit de circulació. «Com a veí del casc antic el que més em preocupa és que els visitants i els possibles clients dels establiments de la zona hi accedeixin i no desisteixin. Jo i els veïns que vivim i treballem prop del passeig ja farem esforços per acostumar-nos a aquests canvis, però a la gent que ens visita els hauríem de facilitar els accesos, i amb més raó en uns temps tant difícils com els que vivim», considera el candidat socialista.

Edició: JFG – Foto: PSC