Concentració i manifestació el proper 12 de març a favor de la finalització de les obres de la N-II

El Consell Comarcal de la Selva amb col·laboració amb els ajuntaments de de Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Sils i Vidreres han convocat un acte pacífic per exigir d’una vegada per totes el desdoblament de l’N-II al seu pas per la comarca de la Selva.

Es farà a l’esplanada del restaurant Touring, el dissabte 12 de març a las 11 hores. L’acte consistirà en una concentració i manifestació al peu de carretera de l’N-II, sense que això representi cap tall de trànsit. En aquest acte s’hi ha convidat, a més dels alcaldes, diputats, senadors i representants polítics de les diverses administracions.

 

Després de diverses manifestacions públiques i mocions presentades, els alcaldes de la Selva han decidit passar a l’acció amb actuacions concretes i contundents per tal que s’escoltin les seves reivindicacions.

Altres accions concretes  són:  exigir que mentre la situació actual de l’N-II perduri amb les obres aturades, i que ha comportat una alta sinistralitat, embussos, mala senyalització i alt índex de sinistralitat, el peatge de l’autopista de l’AP-7 sigui gratuït en el tram que entre Sarrià de Ter i Maçanet de la Selva. Finalment, també els alcaldes afectats es desplaçaran a Madrid amb representants polítics del Parlament de Catalunya, del Congrés de Diputats i del Senat, per fer sentir la seva veu al Ministeri de Foment.

Entre les conclusions extretes d’aquest darrer Consell d’Alcaldes es demana que es consideri prioritari el desdoblament en aquest tram que afecta a la comarca de la Selva per seguretat, trànsit i impacte econòmic. Cal recordar que en els darrers dies s’han produït diversos accidents que han provocat la mort de diverses persones. A més, pel que fa el volum de trànsit, és una de les carreteres de la província de Girona on hi circ ulen més cotxes.

Edició: José Fernández – Foto: Google Earth