Breda XXI i el PSC presenten Antoni Marín com a candidat a l’alcaldia del poble

L’assemblea conjunta del col·lectiu BredaXXI i del PSC-Breda va escollir Antoni Marin com a candidat a l’alcaldia de Breda per a les properes eleccions municipals encapçalant la coalició BredaXXI-PM.

Després dels agraïments protocol·laris, Marín va anunciar que vol fomentar el teixit associatiu del poble, impulsar la democràcia participativa (tant a través de polítiques 2.0 com a través d’assemblees locals, sectorials i de barri) i fer que Breda sigui un poble ecològicament sostenible. El candidat es va referir, també, a la seva intenció de fomentar el turisme i la industria no pesada com a motor de l’economia local.

Durant la seva intervenció a l’assemblea, Marín va explicar que no té previst prometre grans obres i infraestructures: «El que és essencial, ara mateix, és canviar les formes d’actuar del govern municipal fent un Ajuntament més obert i proper al ciutadà».

Marin, de 54 anys, està casat i te una filla i un fill: Elena, de 19 anys, i Joan, de 14. Treballa al Consell de l’Audiovisual de Catalunya des de 2008, és membre de l’AMPA de l’IES Vescomptat de Cabrera d’Hostalric i és entrenador d’un equip infantil de Voleibol de Breda. Va arribar al poble l’any 1980 per treballar a la Banca Catalana. Des de llavors ha estat en la creació de diferents entitats com el grup Rauxa (que posteriorment es convertirà en la colla de diables u9-7kou) i de TV-Breda. Durant aquest temps també ha format part del teixit associatiu bredenc, essent membre de la Junta del Cercle Bredenc, de l’AMPA de l’escola, i col·laborant amb l’Associació de Veïns i Vilatans de Breda, la Comissió de Festes, el Club d’Hoquei i del Club de Voleibol.

Edició: JFG – Foto: PSC