Lloret es disfressa per acollir una nova edició del Carnaval

Avui es fa a Lloret el concurs de disfreses al lloc de treball

Avui es fa a Lloret el concurs de disfresses al lloc de treball

Lloret es vesteix de gala per acollir la festa del Carnaval, amb activitats dirigides a tots els públics. El més destacable i original del carnaval, a més de les cavalcades, és la celebració avui del concurs de disfresses al lloc de treball, en què els ciutadans de Lloret s’organitzen per carrers i establiments per anar disfressats a treballar i un jurat va pels carrers per lliurar premis a les millors propostes.

Diferents dependències de l’Ajuntament de Lloret, el Mercat Municipal, l’Associació Cultural de Cúllar, l’escola Immaculada Concepció, l’escola-institut de Fenals i l’escola-bressol Marina, llar d’infants Mamma Mia i llar d’infants Lola Anglada són alguns dels participants d’enguany.

Un altre clàssic a la vila és el 27è Ball de la Dona, la particularitat del qual és que les dones es disfressen i els homes no. Enguany serà l’Orquestra Gerunda l’encarregada d’animar aquest nit.

Lloret de Mar endegarà, a més, el plat fort del Carnaval de la Costa Brava Sud obrint la primera Gran Rua de Carnaval, que comptarà enguany amb 23 carrosses i comparses, el dissabte 1 de març a les quatre de la tarda i el diumenge 2 de març a les dotze del migdia.