El pressupost del Consell Comarcal per 2011 és de 29 milions d’euros

El Consell Comarcal de la Selva va aprovar aquest dimarts, 1 de febrer, el pressupost del 2011, que ascendeix fins als 29 milions d’euros, dels quals 1,8 milions es destinaran a inversions. Les xifres del pressupost d’enguany no varien gaire de les de l’any anterior, quan la inversió es va decidir retallar en 6,7 milions d’euros i es va deixar en els 1,6 milions d’euros a causa de la situació de crisi econòmica actual.

El pressupost de l’ens comarcal es va aprovar amb els vots favorables de CiU-PSC, que governen al Consell Comarcal, IVEUiA-EPM, AAE i el Partit Popular, i el vot en contra d’Esquerra Republicana de Catalunya.

En el transcurs del Ple Josep Carrapiço va prendre possessió com a conseller comarcal d’ERC en substitució d’Eduard Coloma, que va dimitir com a regidor de l’Ajuntament de Lloret de Mar per motius professionals i que en el Ple del dia 2 de novembre de 2010 va deixar el càrrec de conseller de l’ens comarcal.

Servei d’assessorament

D’altra banda, el Ple ordinari d’aquest dimarts va aprovar també el servei d’assessorament especialitzat en matèria de gestió tributària i cadastral: modificació de l’Ordenança general de gestió, recaptació i inspecció dels ingressos de dret públic municipals la gestió dels quals ha estat delegada al Consell Comarcal de la Selva.

Així mateix, es va aprovar també la proposta de modificació de l’ordenança fiscal T-09, reguladora de les taxes per la prestació de serveis de gestió cadastral, gestió tributària, recaptació i inspecció per part del Consell Comarcal de la Selva.
Finalment es va aprovar la relació de les delegacions de competències i encàrrecs de gestió vigents efectuats pels ajuntaments i altres entitats amb relació a ingressos de dret públic locals a favor del Consell Comarcal de la Selva.

 

Propera reunió del Consell d’Alcaldes de la Selva

DIA: dijous, 10 de febrer de 2011
HORA: 10,30
LLOC: Restaurant Santuari del Far, de Susqueda

Ordre del dia:

• Aprovació de l’acta de la sessió anterior
• Pressupost del Consell Comarcal de la Selva i dels organismes autònoms corresponent a l’exercici de 2011
• Memòria d’activitats del Consell Comarcal 2010
• Posada en funcionament de les noves instal•lacions de la Planta de Compostatge
• Propostes per a la millora de l’eficiència energètica a la comarca (Agència de l’Energia Comarcal)
• Torn obert de paraula