Comencen les obres de condicionament de la capella del cementiri nou de Vidreres

Foto: Ajuntament de Vidreres

Foto: Ajuntament de Vidreres

Aquesta setmana s’han començat les obres de rehabilitació i condicionament de la capella del cementiri nou de Vidreres, una construcció totalment en desús i deteriorada on els veïns i la comunitat parroquial i Mossèn Lluís porten anys reclamant la intervenció.

L’actuació de l’Ajuntament de Vidreres contempla obres de millora de l’interior de la capella. Edifici que portava anys sense veure la llum al públic i amb una manca total de manteniment, arribant a penetrar l’aigua de la pluja a l’interior i fer caure el guix de les parets.

Amb aquestes obres es preveu que l’espai es pugui convertir en un lloc per celebrar cerimònies d’enterrament.

Aquesta nova actuació al cementiri nou segueix la línia de millora que ja es va iniciar l’any passat amb l’ampliació de 144 nínxols nous, al mateix temps que es va portar a terme, la neteja de lloses i impermeabilització de les cobertes.

Segons l’alcalde, Jordi Camps, «era necessari aquesta actuació de condicionament d ela capella degut a la deixadesa que havia patit l’edifici i el propi cementiri en els darrers anys i que des del govern hem volgut canviar de tendència».