El Consell Comarcal de la Selva es manifesta contra el projecte de llei de l’Administració Local

Imatge de la concentració

Imatge de la concentració

Els representants polítics i tot el personal del Consell Comarcal de la Selva han mostrat el seu rebuig al projecte de llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració Local, el text del qual està previst que s’aprovi definitivament al Senat la setmana vinent.

Per aquest motiu, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i la resta de representants polítics que aquest matí assistien a reunions de treball a l’ens comarcal conjuntament amb tot l’equip humà que l’integra han mostrat el seu rebuig concentran t-se aquest dijous, 12 de desembre, a les dotze del migdia al davant de la seu central de l’ens comarcal.

Un centenar de treballadors de tots els departaments hi han participat, així com diversos alcaldes de la comarca, entre els quals hi havia tots els que formen part del Consorci Ter Brugent; i també l’alcalde de Sils, i el president del Consorci de Benestar Social de la Selva, Joan Garriga, entre altres.

D’aquesta manera, el Consell Comarcal s’ha sumat a la convocatòria que les entitats municipalistes (Federació Municipal de Catalunya i Associació Catalana de Municipis) i els sindicats UGT i CCOO. La majoria d’ajuntaments catalans i consells comarcals han mostrat l’oposició del món local a aquesta proposta de llei.