Carreteres de la Generalitat estudiarà fer tres noves rotondes a Santa Coloma de Farners

L’Ajuntament vol construir una rotonda per accedir al polígon de can Simón i dues a Santa Coloma Residencial

rotondaEn la darrera reunió amb els Serveis Territorials de Carreteres a Girona, l’alcalde de Santa Coloma, Antoni Solà, i el regidor d’Urbanisme, Josep Cullell, han vist un canvi d’actitud positiu d’actitud per part dels responsables del Departament de Carreteres que els han manifestat que veuen viable estudiar la construcció d’aquestes rotondes, prioritzant les necessitats actuals de seguretat en el trànsit. Aquesta és una llarga reivindicació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. Les obres les financiaria la Generalitat.

La rotonda d’accés al polígon de can Simón ja està planificada de fa temps i, per tant, el que farà ara l’Ajuntament és demanar el permís al Departament de Carreteres per executar l’obra. Pel que fa a les dues rotondes de Santa Coloma Residencial, s’hauran de planificar al POUM. Una d’elles és la de la carretera C-63, a on hi ha l’entrada a la urbanització i l’altra es construiria en la prolongació del carrer Premia de Mar i la mateixa C-63, això millorarà la mobilitat i la seguretat dels ciutadans de la urbanització.

Santa Coloma Residencial concentra un nucli de població molt important. Amb més de 700 habitatges construïts. Hi viuen unes 1350 persones de manera fixa i la resta són segones residències.