Millora de l’entorn de la bassa de la farga i el jardí dels arboços de Arbúcies

Les obres del jardí dels arboços i la bassa de la farga van a bon ritme i a dia d’avui ja es pot passejar per sobre d’una de les passeres que s’han instal•lat al voltant de l’espai. La remodelació uneix el jardí amb la bassa mitjançant un tram de terra i dues noves passeres de fusta que establiran un espai de passeig en tot el perímetre, així com l’ampliació del pas de vianants en els trams dels carrers Segimon Folgueroles i Mossèn Anton Serres. Les obres per aquest projecte i per al parc de la dona d’aigua ascendeixen a 99.999,98 euros i van a càrrec de l’Associació Montseny – Guilleries per a les persones amb discapacitat intel•lectual.

 

Les dues passeres de fusta tractada s’han situat en els accessos de la bassa de la farga tant per Segimon Folgueroles com per Mossèn Anton Serres. Es tracta de dues passeres volades, és a dir, que una part de les quals es projecta per sobre de l’aigua. Les dues passeres quedaran unides per un tram de terra que unirà la bassa amb el jardí dels arboços.

Aquesta remodelació coincideix amb la restauració de la Farga del Roquer, una antiga farga d’aram del segle XIX que va ser un referent patrimonial de l’època industrial a la zona del Montseny.

Foto: Ajuntament d’Arbúcies