Arriba el 61 Ral·li Costa Brava a Lloret de Mar


Aquest cap de setmana es disputa la 61a edició del Ral·li Costa Brava, el ral·li automobilístic més antic de l’Estat espanyol. El tret de sortida serà avui, a les 19 h, al pòdium ubicat al Passeig Marítim de Lloret de Mar.

Es tracta d’una cita obligada per als amants del motor on es podran veure tots els vehicles participants en un espectacle únic i envoltat del millor ambient automobilístic. En total 90 vehicles, de 13 nacionalitats, participen en aquest mític ral·li .

Un dels vehicels que va participar en l'edició de 2012

Un dels vehicels que va participar en l’edició de 2012

El Ral·li Costa Brava és puntuable per diferents campionats de velocitats com el Campionat d’Europa Fia de Ral·lisHistòrics (21 inscrits),el Campionat d’Espanya de Velocitat per a Vehicles Històrics (13 inscrits) i la Copa de Catalunya de Velocitat pera Vehicles Històrics (14 inscrits). Pel que fa la regularitat serà puntuable per all Trofeu FIA de Regularitat per a Ral·lis Històrics (24 inscrits), el Campionat d’Espanya de Conductors de Ral·lis de Regularitat per a Vehicles Històrics (13 inscrits), el Trofeu d’Espanya de Regularitat Sport (8 inscrits) i la Copa de Catalunya de Regularitat Sport (14 inscrits).

La prova constarà de 10 trams cronometrats, en total 586,40 kilòmetres, tots per carreteres d’asfalt de les comarques de la Selva i Osona.