Festa Major de Sant Romà a Lloret de Mar del 12 al 21 de novembre

La lloretenca Dolors Clupés Barnes és l’encarregada de fer avui el pregó de Festa Major d’enguany de Sant Romà. El pregó es portarà a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament a partir de dos quarts de nou del vespre. Dolors Clupés Barnes porta 30 anys de vinculació amb la vida associativa de Lloret. Va nèixer a Vidreres, però va arribar a Lloret l’any 1959 quan tenia 14 anys. L’any 1980 és cridada pel llavors alcalde Joan Domènech a formar part de la comissió de festes del barri de Can Carbó, essent la única dona.

 

Des de llavors no ha deixat vida associativa de Lloret. Entre d’altres, ha estat vinculada a majorets, festes de barri, carnaval, reis, pessebre vivent, tirada d’estels per Sant Romà, puntes de coixí,… Pel que fa als actes de Festa Major, destaca la X Fira Medieval. Es farà demà dia 13 de 10 del matí a 9 del vespre. Lloc: c/ de Sant Pere, c/ de la Vila, c/ de Sant Romà, c/ de Santa Cristina, plaça de l’Església, plaça de Santa Cristina, plaça de la Vila, passeig de Verdaguer i c/ de Sant Baldiri.

També, la XXX Marxa Popular a Sant Pere del Bosc, el 34è homenatge a la gent gran o un espectacle d’humor a càrrec del prestigiós humorista Carlos Latre… però hi haura més de trenta activitats culturals, esportives, social i lúdiques durant tota la setmana 

L’alcalde de Lloret, Xavier Crespo, afirma que «l’esforç de tot el teixit associatiu permet que la nostra festa arribi a cobrir tots els interessos de la ciutadania. En aquest sentit, m’omple de satisfacció veure com les activitats vinculades a la posada en valor de la nostra cultura i patrimoni natural agafen un pes rellevant. L’espai públic i la seva cura són vitals i el meu equip i jo, amb el vostre suport, hem estat treballant perquè ens puguem sentir orgullosos de la nostra vila: dels nostres jardins, dels carrers, de les places, dels parcs infantils i de la nostra gent».

Veure programa detallat de Festa Major en format pdf.