Presentació a Sant Hilari Scacalm del catàleg de mobiliari d’exterior

La presentació es va fer ahir al mateix lloc on està situada l’exposició, al pati del darrera de can Rovira, a Sant Hilari Sacalm, i va comptar amb la presència de la directora general de comerç de la Generalitat, Gemma Puig.

 

En la col·lecció de moble urbà i d’exterior hi han participat 9 artesans de la fusta de Sant Hilari que han tingut el suport de Uli Marchsteiner que ha estat el dissenyador de la col·lecció en el marc del projecte Oficis Singulars d’Artesania de Catalunya.

En concret s’ha desenvolupat una col·lecció de mobiliari per a exteriors que està pensada per a parcs públics o privats, enjardinaments urbans, zones de turisme ecològic o paratges naturals. La idea d’aquest projecte ha estat fer unes propostes innovadores, sensibles a les necessitats actuals i amb la màxima presència de la fusta. La seva forma constructiva adequada i senzilla permet a cada artesà continuar treballant amb la seva pròpia capacitat productiva local.

Aquesta col·lecció de mobiliari urbà i d’exterior realitzada pels artesans de la fusta de Sant Hilari s’ha editat en un catàleg d’Artesania de Catalunya amb informació detallada de les peces creades. També es pot conèixer en viu tota la col·lecció ja que s’han instal·lat les peces als Jardins de Can Rovira de Sant Hilari Sacalm on estaran exposades permanentment i es podran visitar cada dia des de les 9h a les 19h.

Edició: José Fernández – Foto: Irene Fotògraf (Ajuntament de Sant Hilari)