L‘Ajuntament de Riudellots presenta als veïns les obres d‘ampliació del pavelló

Imatge de la reunió

Imatge de la reunió

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva va presentar als veïns el passat dimecres les obres de reforma i ampliació del pavelló que es realitzaran en els propers mesos. La sesión informativa es va celebrar a la sala d’actes de l’Ajuntament, amb la presència del regidor de Territori, Esports i Joventut, Ramon Quintano, que va exposar el projecte a tots els assistents. El cost total és de 821.240,54 euros, tot i que la primera fase és de 49.848 euros.

En aquest sentit, Ramon Quintano va recordar quina ha estat la trajectòria del pavelló, concebut inicialment com a un edifici polivalent, i no només com un lloc per a practicar-hi esport. Amb tot, tal com va explicar, amb posterioritat a la seva edificació, el municipi s’ha anat dotant d’altres espais polivalents. Això ha comportat, segons Quintano, que l’ús del pavelló per a qüestions no esportives s’ha convertit en pràcticament residual i, a fi de que el pavelló esdevingui un espai condicionat exclusivament per a la pràctica esportiva, cal resoldre algunes qüestions que, en el seu moment i atesa la doble funció amb la que es va concebre, no es varen poder tenir en compte. Aquest fet, juntament amb els canvis normatius relatius a la seguretat, l’accessibilitat, entre altres; i l’increment lògic dels seus usuaris, fa que tant la reforma del que actualment està edificat com la seva ampliació comencin a ésser ja necessàries.

Ramon Quintanto va avançar que en el marc d’aquesta actuació es farà algun vestidor més perquè els nois i les noies que practiquen esport federat es puguin canviar còmodament. Així mateix, ies construirà un magatzem més per a desar-hi el material esportiu el el que es fa servir durant la Festa Major. Aquest espai servirà tambié per a que els veïns inscrits a alguna de les activitats físiques del servei municipal d’esport (inscripcions que van en augment) la puguin practicar més còmodament, etc.

En el marc d’aquestes obres també es previst instal·lar-hi unes mínimes graderies per a que, tothom que ho vulgui, pugui veure amb comoditat els diferents entrenaments i partits que es fan a la pista.