La brigada comarcal ha supervisat uns 850 quilòmetres de vies i uns 2500 senyals durant el primer semestre

Senyal de senderisme i per a usuaris de BTT

Senyal de senderisme i per a usuaris de BTT

La brigada comarcal de manteniment del Consell Comarcal de la Selva ha supervisat un total de 850 quilòmetres de vies i uns 2.500 senyals durant el primer semestre d’aquest any. Així ho ha confirmat el conseller de l’àrea, Josep Antoni Frias, que ha explicat que l’ens comarcal té un conveni amb tots els municipis de la Selva amb l’objectiu de mantenir la Xarxa dels Grans Camins de l’Aigua, els Senders Locals i el Centre BTT de la Selva, i oferir un producte de qualitat als usuaris.

Així, tal com ha continuat Josep Antoni Frias, la brigada comarcal s’encarrega de realitzar revisions periòdiques de conservació i supervisió de l’estat dels senders i de la senyalització, i de garantir una actuació ràpida en aquelles incidències de caràcter urgent.

Aquest primer semestre de l’any la brigada ha realitzat el manteniment regular dels aproximadament 850 quilòmetres de vies i els 2.500 senyals, entre els itineraris de senderisme i les rutes de BTT.

El Consell de la Selva té un conveni amb tots els ajuntaments de la comarca per mantenir la Xarxa dels Grans Camins de l’Aigua, els Senders Locals i el Centre de BTT de la Selva.

Aquelles persones que vulgueu comunicar alguna incidència només cal que deixeu un comentari o feu algun suggeriment a l’adreça: rutes@selva.cat