L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners convoca la 29ena edició del concurs de la ratafia

Es poden presentar ratafies fins al dia 29 d’octubre. El concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners està molt ben posicionat arreu i cada anys rep una important participació. L’any passat s’hi van presentar a concurs 130 ratafies casolanes.

Podran participar-hi tots els elaboradors de ratafia casolana que ho desitgin. Cada concursant podrà presentar tantes classes de ratafia com vulgui i la quantitat mínima de ratafia serà de ½ litre. La ratafia s’ha de presentar en un envàs de vidre blanc transparent unificat i amb tap de suro que es facilitarà a les oficines de l’Ajuntament.

Les ratafies s’hauran de presentar a les oficines de l’Ajuntament o a l’Oficina de Promoció Econòmica i Turisme de Santa Coloma de Farners. Cada ampolla de ratafia presentada s’haurà d’acompanyar amb un sobre que contingui el nom i cognoms, l’adreça i el telèfon del concursant. Les ratafies presentades al concurs seran exposades a la vela de la ratafia instal·lada a la plaça Farners durant els dies de la Festa de la Ratafia, el segon cap de setmana de novembre.

Edició: José Fernández