El grup de distribució Costa Brava Grup preveu créixer un 15% d’aqui al 2015

grup_costabravaEl grup de distribució Costa Brava Grup, amb seu central a Sils (Selva), va facturar 188 milions d’euros durante el 2012 i preveu créixer un 15% d’aquí al 2015. La firma distribueix begudes, alimentació i productes de neteja per a hotels, restaurants i cafeteries (el canal horeca) arreu de Catalunya.

El grup aglutina 27 empreses i concentra un terç de la facturació global del sector. El seu president, Carles Pujol, explica que el creixement se centrarà en dos grans eixos: ampliar la cartera de clients i distribuir nous productes. Entre aquests, destaquen els embotits i formatges. A més, Costa Brava Grup també vol potenciar les seves marques pròpies de cafès i infusions (Cafè Crem i Ideal Coffee).

En total, el grup logístic dóna feina a 829 persones i compta amb 36.364 clients -tots del canal horeca- arreu de Catalunya, el seu territori de distribució.

Costa Brava Grup va néixer ara fa 25 anys a les comarques gironines. Des dels inicis s’ha centrat en distribuir begudes, aliments i productes de neteja i drogueria als bars, restaurants i hotels. El seu centre logístic es troba al polígon industrial de Sils, on gestiona 2.500 referències.