15 dissabtes amb el 15% de descompte per sopar a Tossa

Establiments de restauració a Tossa de Mar

Establiments de restauració a Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa de Mar i els restaurants que integren el col·lectiu de La Cuina Tradicional Tossenca posen en marxa una nova promoció que consisteix en aplicar un descompte del 15%, en horari de sopar, sobre els preus habituals a la carta durant 15 dissabtes de la temporada turística 2013.

Per a poder-se beneficiar d’aquests descomptes és requisit indispensable que es realitzi prèviament la reserva al restaurant escollit, indicant el codi de promoció Sopars a Tossa.

Els restaurants que hi participen són: Can Carlus, Can Pini, Capri, Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l’Àvia, El Petit de Can Carlus, El Portal, l’Ajustada, l’Àncora, Marina, Minerva, Rem Vell, Sa Muralla, Santa Marta, Taverna de l’Abat, Túrsia, Víctor i Victòria.

Els 15 dissabtes durant els quals s’aplicarà el 15% de descompte sobre els preus habituals de carta són els dies 6, 13, 20 i 27 d’abril; 4, 11, 18 i 25 de maig; 1 i 8 de juny; 7, 14, 21 i 28 de setembre; i 5 d’octubre.

Les persones que facin ús d’aquesta promoció es podran beneficiar d’un premi addicional, que consistirà en el sorteig de set estades d’una nit per a dues persones per gentilesa dels hotels Oasis Tossa i Tossa Mar, de quatre estrelles; els hotels Neptuno i Costa Brava, de tres estrelles; els hotels Capri i Tarull, de dues estrelles; i l’aparthotel Tossa Park, també de dues estrelles.

Per a poder participar al sorteig, només caldrà que els clients dels “SOPARS A TOSSA” omplin una butlleta que se’ls lliurarà en el mateix restaurant un cop hagin acabat de sopar. Hi haurà un sorteig el dia 10 de juny amb les butlletes que s’hagin presentat durants els mesos d’abril, maig i juny; i un altre el dia 7 d’octubre amb les butlletes de setembre i octubre.