La periodista Xantal Llavina donarà una conferència sobre empoderament de les dones i tecnologia

El Consell Comarcal de la Selva celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb una jornada a El Centre de Negoci de Santa Coloma de Farners el proper 5 de marc.

Enguany, la 3a jornada Emprèn en Femení – La Selva compta amb la periodista i presentadora del programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya, Xantal Llavina, que oferirà una masterclass sobre revolució digital i empoderament femení.

Seguidament hi haurà una taula rodona dedicada a cinc experiències emprenedores de la comarca: Va de Valents (Creació de moda per els més petits, Sant Hilari Sacalm), B de gust (Cervesa artesana, ecològica, vegana i de proximitat, Caldes de Malavella); Àngels Martí (Psicòloga, creixement emocional i teràpia familiar, Anglès), Art and seams (Marca de moda ecològica i responsable, Riudarenes), i V studi (Estudi de disseny multidisciplinari i transversal, Vidreres).

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Eduard Colomé seran els encarregats d’inaugurar la tercera jornada Emprèn en Femení.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi només cal que escriguin un correu electrònic a info@centrenegoci.cat o bé a través del telèfon 972807100.