Es reprenen les obres de desdoblament de la N-II entre Caldes de Malavella-Sils

Concepció Veray i Enric Millo, avui en el tram on s’han reprès les obres

Aquest matí s’han reprès les obres de desdoblament de la N-II entre Caldes de Malavella i Sils, el tram que el Ministeri de Foment va adjudicar el passat 17 de setembre a l’empresa Acciona i que el PSOE havia deixat empantenegat des del 2009. Aquest matí han començat a arribar les màquines que hi treballaran durant 15 mesos com marca el període d’execució de les obres.

 El president del Partit Popular de Catalunya (PPC) de Girona i cap de llista, Enric Millo, ha explicat que «bona part dels treballs es centraran, primer de tot, a refer els terrenys i les estructures existents que han quedat realment malmeses durant aquests dos anys i mig de deixadesa».

Millo ha valorat molt positivament la represa de les obres i ha manifestat que «espero que veure les màquines treballant a la N-II faci posar tothom al seu lloc, sobretot els qui ens acusen de no complir amb Girona». Per Millo «aquesta ja és l’evidència definitiva que el PP no enganya els ciutadans i es pren molt seriosament la responsabilitat de Governar Espanya».

El cap de llista popular ha senyalat que «des del primer dia que no vàrem amagar les dificultats pressupostàries a les que ens enfrontàvem per culpa, en gran mesura, de l’herència socialista, però també des del primer dia vàrem dir que faríem tot el possible per desencallar una de les obres viàries més importants de les comarques gironines com les de la N-II i avui en teniu la prova».

La diputada al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, ha concretat que «en les primeres setmanes les feines es centraran en refer els accessos i a netejar i a desbrossar la zona per tal que les màquines hi puguin entrar per començar les obres de desdoblament. De cara a la setmana vinent les actuacions es faran sobre el ferm de la N-II actual, amb actuacions de contenció i de senyalització per millorar-ne la seguretat al mateix temps que s’avança en la construcció de la nova autovia».

Veray ha valorat que «és una satisfacció poder anunciar avui la represa de les obres després d’anunciar el passat divendres que el Govern Espanyol augmentava en cinc milions d’euros la inversió a la N-II per aquest 2013», fins un total de 35,8 milions d’euros.