El Consell Comarcal de la Selva organitza un curs de creació i gestió de microempreses per a persones a l’atur

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat un curs de creació i gestió de microempreses per a persones a l’atur. Aquesta formació, que tindrà una durada de 520 hores, s’iniciarà el proper dia 3 de febrer i s’allargarà fins a finals del mes de juny. L’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Aquesta formació per a persones desocupades s’impartirà a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.

Durant el curs es tractaran continguts com planificació i oportunitats de negoci, direcció de l’activitat, màrqueting, comercialització de productes i serveis, gestió administrativa, econòmica i financera, gestió comptable, fiscal i laboral.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a apuntar-s’hi cal que disposin del títol de batxillerat o bé d’algun cicle formatiu de grau superior. També hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés als cicles formatius de grau superior o l’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

La informació i les inscripcions del curs cal que es facin al Consell Comarcal de la Selva telefònicament 872 973 888 o bé a través del correu electrònic empresa@selva.cat .

Aquest curs està subvencional pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i compta amb la col·laboració del govern de l’Estat espanyol.