Els tres centres de la CSMS sumen 80 pacients ingressats per Covid-19

En l’actualitat, hi ha 80 pacients ingressats per aquesta malaltia als hospitals de Blanes i Calella, 20 més que al darrer comunicat. El nombre de professionals positius i en aïllament és de 26 persones, i 6 estan confinats per contacte estret amb positius.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A l’Hospital Comarcal de Blanes ara hi ha 26 persones ingressades per Covid-19, 5 més que en l’anterior recompte, després que hi ha hagut 12 nous ingressos i 7 altes de pacients. Un dels pacients continua hospitalitzat però amb PCR negativa, i 2 han esta traslladats: un a un altre centre sanitari, i l’altre al sociosanitari de Calella. Per la seva banda, als dos centres que la Corporació té a Calella hi ha un total de 54 pacients: 35 estan ingressats a l’hospital i 19 al sociosanitari.

Respecte el darrer recompte a l’Hospital de Calella hi ha hagut 23 ingressos, 8 altes –de les quals 3 són trasllats a d’altres centres sanitaris, 1 al sociosanitari de Calella i 1 defunció. Pel que fa a l’Hospital Sociosanitari de Calella no s’ha detectat cap nou cas relacionat amb el brot de mitjans d’octubre. En relació a l’anterior recompte, hi ha hagut 2 ingressos, que corresponen a sengles trasllats fets des de l’Hospital de Calella i des de l’Hospital Comarcal de Blanes. També hi ha hagut una defunció.

El risc de rebrot continua molt alt a Blanes i a la regió sanitària de Girona

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge a la Regió Sanitària de Girona hi ha un total de 303 persones ingressades per Covid-19, 55 més que fa cinc dies, així com 63 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), 10 més que en l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 26.171 persones, i han mort per aquesta malaltia 929 persones, 13 més que en l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer el Departament de Salut de la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot continua a la zona alta, si bé hi ha hagut una lleugera davallada a la Regió Sanitària de Girona. Ara és de 930, mentre que en l’anterior actualització era de 977. Blanes també continua a la zona alta pel risc de rebrot, si bé ara és del 734, quan en l’anterior actualització era de 877.