Torna a augmentar el nombre de pacients Covid als hospitals de la Corporació de Blanes i Calella

CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha emès un nou comunicat on informa que, sumant els pacients COVID ingressats als dos hospitals de Blanes i Calella, hi ha un total de 37 persones, dues més que fa quatre dies. A l’Hospital Comarcal de Blanes actualment hi ha 9 persones ingressades, tres més que el passat dijous dia 17. Durant els darrers dies s’hi ha registrat tres nous ingressos i cap alta.

També estem a Telegram. Per rebre en el teu mòbil les nostres notícies l’instant clica aquí y segueix-nos:  t.me/blanesaldia

A l’Hospital Comarcal de Calella hi ha 28 pacients ingressats: 9 persones són a l’hospital d’aguts, i 19 a l’àmbit sociosanitari. La majoria continuen asimptomàtics. Aquests darrers dies hi ha hagut 4 nous ingressos, 4 altes i 1 defunció en relació a l’anterior recompte fet públic.

Pel que fa al nombre de professionals positius i en aïllament per la COVID, és de 21 persones, un més que fa quatre dies. Una vegada més, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’ha remarcat que cal no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Dades Regió Sanitària de Girona: 69 pacients ingressats

Segons les dades que ha fet públiques CatSalut corresponents a aquest passat diumenge, a la Regió Sanitària de Girona hi ha actualment un total de 69 persones ingressades per COVID, 2 menys que fa dos dies, així com 15 ingressats en Unitats de Cures Intensives (UCIs), tres menys en relació a l’anterior actualització. Durant tota la pandèmia el nombre de casos confirmats acumulats, ha augmentat a 12.894 persones, i han mort per aquesta malaltia 849 persones, quatre més en relació a l’anterior actualització.

Altres dades que també ha donat a conèixer la Generalitat és que en l’actualitat el risc de rebrot ha davallat. Ara és del 180’76, mentre que en l’anterior actualització era del 203’26. La Regió Sanitària de Girona continua en la zona alta de la franja, i a Blanes el risc de rebrot ha tornat a pujar: ara és del 208’82, quan en l’anterior actualització era del 149’27.