Els CAP de Palafolls i Tossa de Mar reduiran temporalment el seu horari d’atenció

CAP de Palafolls / CSMS

Arran de l’actual situació d’excepcionalitat que es viu pel coronavirus, els Centres d’Atenció Primarària (CAP) de Palafolls i Tossa de Mar, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), reduiran de forma temporal el seu horari a partir d’aquest divendres.

El centre de Palafolls obrirà de 8 h a 15 h de dilluns a divendres i el de Tossa de 8 h a 15 h de dilluns a diumenge.

Si no es tracta d’un cas urgent, els ciutadans abans de desplaçar-se al seu centre de salut han de trucar per telèfon i si ho fan fora de l’horari d’obertura dels centres –més enllà de les 15 h–, se’ls atendrà des dels CAPs de referència de cada àrea bàsica de salut (ABS), en el cas de Palafolls serà el CAP de Malgrat i en el cas de Tossa, el CAP de Lloret de Mar.

CAP de Tossa de Mar / CSMS

La decisió ha estat presa en aquests moments per poder optimitzar en la mesura del possible els equips assistencials de l’organització. La mesura ha estat aprovada per part de la Regió Sanitària de Girona, ens competent de l’atenció que es presta en aquesta part del territori, i la decisió també ha estat comunicada als alcaldes dels corresponents municipis per part de la direcció de la CSMS.