Conferència sobre la malaltia d’Alzheimer a l’Hospital Sant Jaume de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en col·laboració amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH), organitza el proper 12 de setembre, la conferència A l’Esquerra de la malaltia d’Alzheimer amb la Dra. Isabel Hernández, neuròloga de la Fundació ACE, i acompanyada de la Dra. Teresa Casadevall, especialista en neurologia de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella.


Aquesta xerrada es farà a a sala d’actes de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella a partir de les 15:30 hores. La Dra. Hernández abordarà el concepte actual de la malaltia des de les fases preclíniques fins a l’etapa de demència, també parlarà de quins assajos s’han fet i del perquè no han donat resultats exitosos i amb quines eines es treballa actualment per fer front a la malaltia. L’acte és obert a totes les persones de les comarques del Maresme i la Selva.

Campanya informativa i exposició i venda de manualitats al vestíbul de l’Hospital

Del 16 al 20 de setembre es durà a terme una campanya informativa al vestíbul principal de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella per fer difusió de la malaltia i explicar de quins recursos disposen les persones afectades.

Així mateix, hi haurà una exposició dels treballs manuals que han realitzat els pacients de l’Hospital de Dia Psicogeriàtric en els tallers que es duen a terme. Totes les manualitats estaran a la venda i els diners que es recullin es destinaran a projectes de suport d’aquesta unitat.