Joan Guix, nou president del consell rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Joan Guix / Generalitat de Catalunya

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat Joan Guix com a president del consell rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Joan Guix és llicenciat en medicina i doctor en medicina, especialista en medicina preventiva i salut pública i especialista (MIR) en cirurgia general i digestiva; diplomat en Sanitat, ha cursat el Màster en Salut Pública, a més de ser diplomat en bioestadística per la UAB, en estadística aplicada i epidemiologia per la Université Pierre et Marie Curie de Paris i ser diplomat en Qualitat Assistencial per la UAB.

Entre d’altres, ha estat professional de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, director mèdic de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, gerent de l’Institut Municipal de Salut Pública i Agència de Salut Pública de Barcelona. En aquests moments és secretari de Salut Pública del Departament de Salut. El càrrec de president del Consell Rector és un càrrec no retribuït.

Des del Departament de Salut, s’agraeix la tasca realitzada i el compromís d’Albert Fernández Terricabras amb l’organització durant els 7 anys que ha presidit la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.